aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜε καλή ψυχολογία και τα πόδια στο έδαφος

Με καλή ψυχολογία και τα πόδια στο έδαφος

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ (1-1) έδωσε καλή ψυχολογία στη Νέα Σαλαμίνα και απόψε (19:00) θέλει να δώσει ακόμα καλύτερη συνέχεια, φιλοξενώντας στο «Αμμόχωστος» τον ΑΠΟΕΛ. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να μείνουν αήττητοι και ειδικά αν το πετύχουν με τρίποντο θα σπάσουν την κατάρα 15 αγώνων, αφού νίκησαν τους γαλαζοκίτρινους για τελευταία φορά στις 6 Νοεμβρίου 2011 (1-0).

Διαβάστε επίσης: Ο αποκλεισμός του Χριστοφόρου και η σύνδεση με ΑΠΟΕΛ

Ίσως μάλιστα λόγω της κακής κατάστασης των πρωταθλητών να μεγαλώνει η πίστη για νίκη έπειτα από σχεδόν εφτά χρόνια, ωστόσο αν υπάρχει κάποιος που δεν παρασύρεται λέγεται Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης προπονητής ξέρει από τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής τι εστί ΑΠΟΕΛ και ειδικά τώρα, που η συγκυρία τον θέλει να επισκέπτεται τη Λάρνακα με αλλαγή τεχνικής ηγεσίας (Γιώργος Κωστή αντί του Μπρούνο Μπαλταζάρ). Γι’ αυτό και φρόντισε να διατηρήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές, καθώς τους περιμένει δύσκολη αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Εκτός αποστολής ενόψει ΑΠΟΕΛ ο Κύπρος Χριστοφόρου!

Όσο για τα σχέδιά του ενόψει του αποψινού αγώνα, κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Ιωάννη Κωστή από τον Φαρσάντ Νουρ. Οι άλλοι θα είναι εκτός απροόπτου οι ίδιοι που βρέθηκαν στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με τους κιτρινοπράσινους. Έτσι, το επικρατέστερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Τερματοφύλακας ο Βεσελόφσκι, κεντρικοί αμυντικοί οι Φραγκέσκου, Τζολοβάρτ, Ντομίνγκες, φουλ μπακ οι Μιντίκκης (δεξιά) και Κορέια (αριστερά), ανασταλτικοί χαφ οι Μαργκάσα και Νουρ, επιθετικοί οι Ελουντού, Τιάγκο και Ονουέγκμπου (φωτό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ