aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜάζιτς: «Στόχος μου είναι να μην φέρουμε ξένους διαιτητές»

Μάζιτς: «Στόχος μου είναι να μην φέρουμε ξένους διαιτητές»

Στο σεμινάριο διαιτησίας στη δημοσιογραφική εστία από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προς τα μέλη της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, μίλησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλορατ Μάζιτς.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να έρθουν ξένοι διαιτήτες και φέτος, τόνισε πως στόχος του είναι να μην έρθουν, είναι κάτι ωστόσο που όπως είπε θα το βλέπουν αγωνιστική με αγωνιστική. Συμπλήρωσε επίσης πως η ΟΥΕΦΑ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη όταν έρχονται ξένοι…

Η δήλωση του Μίλορατ Μάζιτς: «Ο στόχος μου είναι να μην φέρουμε ξένους. Όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα θα το βλέπουμε και θα παίρνουμε την απόφαση αγωνιστική με αγωνιστική. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια, Αν τα καταφέρουμε θα το δούμε.

Πέρσι από τον Δεκέμβριο είχαμε πίεση για ξένους. Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη όταν έρχονται ξένοι διαιτητές. Όπως ξεκινήσαμε είναι ένα θέμα και δεν το κρύβω… Υπάρχουν προβλήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ