aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜαζί στην κορυφή ΑΕΛ και Ανόρθωση, σούπερ νίκη ο Παφιακός, εξάδα το ΘΟΪ

Μαζί στην κορυφή ΑΕΛ και Ανόρθωση, σούπερ νίκη ο Παφιακός, εξάδα το ΘΟΪ

Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας γυναικών.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο «Νίκος Σολωμονίδης» βάφτηκε… γαλαζοκίτρινο, καθώς η Robo Markets ΑΕΛ επικράτησε της Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 3-1 σετ (18-25, 25-18, 27-25, 25-19). Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και πήρε το συγκλονιστικό ματς, ξεπερνώντας έτσι και στη βαθμολογία την αντίπαλό της, και ανέβηκε κορυφή. Η Ολυμπιάδα, με τον Κώστα Παναγίδη στο ντεμπούτο του, προηγήθηκε αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό δεχόμενη την πρώτη ήττα.

Ο Korantina Homes Παφιακός είναι έτοιμος για τη διάκριση. Σε ένα αγώνα που «έπρεπε» να κερδίσει εάν θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος, κέρδισε τον πολύ αξιόμαχο Property Gallery Απόλλωνα με 3-0 σετ (25-20, 25-18, 25-22) και πέτυχε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Λεμεσιανές που πήγαν να γυρίσουν «τούμπα» τον αγώνα στο τρίτο σετ δέχθηκαν τη δεύτερή τους ήττα σε τρεις αγώνες.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και παίζοντας πολύ σοβαρά, η Ανόρθωση κέρδισε την ΑΕΚ με 3-0 σετ (25-18, 25-18,25-20) και είναι στην κορυφή. Η «Κυρία» βρήκε αντίσταση σε όλα τα σετ από τις «κιτρινοπράσινες», όμως ήταν πιο ψύχραιμη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και πήρε σημαντικούς πόντους που της έδωσαν και μια καθαρή νίκη μέσα στο «Νεάπολη Επιστροφή».

Η αντίδραση του UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου μετά την «ψυχρολουσία» του 0-1 και τα «κενά» διαστήματα της Ομόνοιας, καθόρισαν τα δεδομένα στον αγώνα των δυο ομάδων που έγινε στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου. Η ομάδα του Πετρόπουλου με την πρώτη της νίκη 3-1 (22-25, 25-19, 25-12, 25-18) ανέβηκε στην εξάδα, ενώ οι «πράσινες» που εξασφάλισαν το πρώτο τους σετ ήταν πολύ ανταγωνιστικές, αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ