aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜαζί με τους τουρίστες έρχονται και οι μάνατζερς παικτών

Μαζί με τους τουρίστες έρχονται και οι μάνατζερς παικτών

Στην επόμενη φάση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων εισήλθε από το πρωί της Τρίτης (9/6) η Κύπρος, με τα σύνορα της χώρας μας ν’ ανοίγουν ξανά μετά από περίπου τρεις μήνες «κλειδώματος» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου επαναλειτούργησαν και με το άνοιγμα τους αναμένεται η Κύπρος έχει αρχίσει να υποδέχεται σταδιακά τους πρώτους τουρίστες. Μαζί τους, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να καταφθάνουν στη χώρα μας και οι μάνατζερ διαφόρων ποδοσφαιριστών για κατ’ ιδίαν επαφές με τις ομάδες.

Στην πρώτη φάση επαναλειτουργίας των αεροδρομίων από τις 9 ώς τις 19 Ιουνίου, επιτρέπονται οι αφίξεις από Ελλάδα, Μάλτα, Βουλγαρία, Νορβηγία, Αυστρία, Φινλανδία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Δανία, Γερμανία, Σλοβακία και Λιθουανία, Ελβετία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία, Εσθονία και Τσεχία.

Θυμίζουμε ότι από σήμερα (9/6) άρχισε και επίσημα η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ