aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ματσάρα στο «Κίτιον»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στο Κίτιον ανοίγει απόψε (19:00 Cytavision 1) η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ σε ένα μεγάλο ντέρμπι, μέσα από το οποίο θα ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με τη δεύτερη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Αν η ομάδα της Λάρνακας εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα, τότε ανοίγει στους τρεις βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από τους γαλαζοκίτρινους, που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να καλυφθεί στις αγωνιστικές που απομένουν ώς το τέλος της κανονικής περιόδου.

Αν όμως ο ΑΠΟΕΛ φύγει με το «διπλό» από τη Λάρνακα, τότε μειώνει την απόσταση στον ένα βαθμό, θα προηγείται και στις νίκες απέναντι στην πρωταθλήτρια με 2-1 και ενώ στη συνέχεια θα την αντιμετωπίσει στο Λευκόθεο.

Βάσει λοιπόν των πιο πάνω, εύκολα γίνεται αντιληπτό το ενδιαφέρον και των δυο ομάδων για την αποψινή μεταξύ τους μονομαχία. Η ΑΕΚ θα έχει την έδρα και θα κάνει το παν για να την εκμεταλλευθεί, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχει στα υπ’ όψιν του τους δικούς του λόγους για να πάρει τη νίκη. Όλα αυτά μαζί προδιαθέτουν για μια συναρπαστική μονομαχία που δεν αποκλείεται να κριθεί στα σημεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ