aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜατσάρα Ανόρθωση – Ομόνοια στα ημιτελικά, τι δείχνει το παρελθόν

Ματσάρα Ανόρθωση – Ομόνοια στα ημιτελικά, τι δείχνει το παρελθόν

Ανόρθωση – Ομόνοια  είναι το πρώτο (σούπερ) ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca – Cola. Η «Κυρία» επικράτησε 2-0 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος» με γκολ των Ντούρις και Οκριασβίλι και σε συνδυασμό το ισόπαλο 1-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πανηγύρισε την πρόκριση στην τετράδα του θεσμού.

Αντίπαλος η Ομόνοια, η οποία εξασφάλισε εύκολα θέση στα ημιτελικά επί της Δόξας και έτσι οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για τέταρτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελική φάση κυπέλλου. Το παρελθόν είναι απόλυτα ισορροπημένο, καθώς οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στον τελικό από δύο φορές.

Διαβάστε επίσης: «Κυρία» στο ραντεβού της για τετράδα η Ανόρθωση

Συγκεκριμένα τη σεζόν 1962/63 νικήτρια αναδείχθηκε η Ανόρθωση, το 1973/74 προκρίθηκε η Ομόνοια, όπως και τη σεζόν 1982/83, ενώ τελευταία φορά που αντάμωσαν στα ημιτελικά του κυπέλλου ήταν το 2001/02 με την Ανόρθωση να εξασφαλίζει το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 22 Απριλίου στο ΓΣΠ και ο επαναληπτικός στις 29 Απριλίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ