aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜατς «6 βαθμών» στο Παραλίμνι

Ματς «6 βαθμών» στο Παραλίμνι

Το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το απόγευμα στο «Τάσος Μάρκου». Η γηπεδούχος ομάδα του Παραλιμνίου υποδέχεται την Καρμιώτισσα (17:00, Cytavision2) για την 11η αγωνιστική. Ματς που χαρακτηρίζεται «έξι βαθμών», με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει διαφορά μόλις ενός βαθμού. Το Παραλίμνι είναι στην 11η θέση με 10 βαθμούς και η Καρμιώτισσα στην 10η με 11 βαθμούς. Και μέσα από το συντελεστή τερμάτων εξάγεται το συμπέρασμα ότι πρόκειται για ισοδύναμες ομάδες. Οι βυσσινί πέτυχαν 7 και δέχθηκαν 16 και οι πορτοκαλί είδαν δίχτυα 8 φορές και δέχθηκαν επίσης 16 γκολ.

Το Παραλίμνι θα θελήσει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και με σύμμαχο τον κόσμο του να προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Από την άλλη, η Καρμιώτισσα προέρχεται από το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα και με καλή ψυχολογία θα ψάξει το «διπλό». Ο Μαρίνος Σατσιάς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Έχμαν, αλλά επιστρέφει ο Λουσέρο. Ο Χρίστος Χαραλάμπους δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μαλόνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ