aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Μας έφερε €25.000 στο τραπέζι ως κίνητρο κόντρα τον Απόλλωνα»

«Μας έφερε €25.000 στο τραπέζι ως κίνητρο κόντρα τον Απόλλωνα»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «pkfoot.com» παραχώρησε ο Κέβιν Ταπόκο. Για όσους δεν θυμούνται τον Γάλλο μέσο είχε αγωνιστεί πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν στον Άρη, καταγράφοντας πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο με την ομάδα της Λεμεσού. 

Από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ζητήθηκε να μιλήσει για το σύντομο πέρασμά του από την Κύπρο και να αναφέρει ένα ασυνήθιστο γεγονός. Και να τι απάντησε: «Ναι, έχω ένα Στον πρώτο μου αγώνα με τον Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού που έπαιξε για τον τίτλο με τη Λευκωσία. Εκείνη τη μέρα, μας έφερε 20 ή 25.000 ευρώ στο τραπέζι για να μας παρακινήσει να παίξουμε. Ο πρόεδρος δεν μας είπε ότι ήταν από τη Λευκωσία, αλλά δεν είχε τα χρήματα για να μας υποσχεθεί ένα τέτοιο πριμ. Μετά ξεκίνησα στα μεγάλα παιχνίδια, όμως υπήρχαν περισσότερα προβλήματα με τα παιχνίδια που 150 άτομα μας φώναζαν. Το πρωτάθλημα τελείωσε τον Φεβρουάριο και καταλήξαμε υποβιβασμένοι».

Αυτά εν ολίγοις ισχυρίζεται ο Κέβιν Ταπόκο, ο οποίος κάνει διάφορες δικές του υποθέσεις για την προσέλευση των χρημάτων ως πριμ που φέρεται να τους υποσχέθηκε ο πρόεδρος. Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι εκείνο το παιχνίδι της 21ης Ιανουαρίου 2018 έληξε υπέρ του Απόλλωνα με 1-0, από γκολ του Σκέμπρι στο 23ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ