aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαρτσίνιακ: «Οι πρόεδροι των ομάδων αστειεύτηκαν ότι έπρεπε να μείνουμε κι άλλο»

Μαρτσίνιακ: «Οι πρόεδροι των ομάδων αστειεύτηκαν ότι έπρεπε να μείνουμε κι άλλο»

Την πρόσφατη εμπειρία του στην Κύπρο, αλλά και στις άλλες χώρες που διαιτήτευσε ποδοσφαιρικούς αγώνες σχολίασε μιλώντας σε Μέσο της Πολωνίας ο Σίμον Μαρτσίνιακ, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό με ορισμένους προέδρους ομάδων.

Όσα δήλωσε ο Σίμον Μαρτσίνιακ:

«Μας ζητήθηκε από ομοσπονδίες που έχουμε συνεργασία να βοηθήσουμε σε “καυτούς” αγώνες. Παίξαμε στα παιχνίδια σαν να ήταν ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να μην μας πει κανείς ότι δεν προσπαθούσαμε. Ξέρω πώς λειτουργεί, ο έπαινος θα τελειώσει, όλα θα αντιστραφούν αν πάρεις μια λάθος απόφαση. Στην Αίγυπτο, την Κύπρο και τη Σαουδική Αραβία ήταν σαν ένα γκαλά με χίλιες κάμερες. Δεν μπορούσαμε να κουνηθούμε. Ώρες γυρισμάτων, συνομιλίες. Η συμπεριφορά των παικτών που διαιτητεύσαμε ήταν επίσης εκπληκτική. Αυτοί οι “καυτοί” αγώνες έμοιαζαν με φιλικά γιατί κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε, κανείς δεν ούρλιαξε. Οι παίκτες μετά τις αποφάσεις μας υποκλίθηκαν. Οι πρόεδροι των ομάδων αστειεύτηκαν ότι έπρεπε να μείνουμε κι άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ