aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜάρκοβιτς για Ανόρθωση: «Δεν έχει τσανς, δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίσει»

Μάρκοβιτς για Ανόρθωση: «Δεν έχει τσανς, δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίσει»

Το αποψινό ματς της Ανόρθωσης με αντίπαλο την Παρτίζαν, για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ κλήθηκε να σχολιάσει ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σάσα Μάρκοβιτς στην ιστοσελίδα της πατρίδας του espreso.co.rs.

Εξέφρασε την άποψη ότι η «Κυρία» δεν έχει καμία πιθανότητα να προκριθεί, ενώ όπως είπε, δεν βλέπει πως μπορεί να νικήσει την Παρτίζαν.

Ο Μάρκοβιτς αγωνίστηκε για μια τετραετία στην Παρτίζαν (2011-15) καταγράφοντας 88 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσα δήλωσε ο Σάσα Μάρκοβιτς:

«Ως ομάδα περιμένουν ότι θα μπορέσουν να κάνουν την έκπληξη, αλλά πιστεύω πως δεν έχουν πιθανότητα. Η Παρτίζαν θα τους νικήσει, είναι πολύ καλύτερη. Νίκησαν μόνο την Ομόνοια εκτός έδρας, είναι στον πάτο της βαθμολογίας. Δεν βλέπω πως μπορούν να κερδίσουν, ειδικά αν υπολογίσουμε τον τρόπο που παίζει η Παρτίζαν.

Ο Ουάρντα είναι εξαιρετικός παίκτης, όπως και ο Ντέλετιτς. Κάποιοι όμως από αυτούς ίσως απόψε δουν χιόνι (σ.σ. οι καιρικές προβλέψεις λένε ότι ίσως χιονίσει απόψε στο Βελιγράδι) για πρώτη φορά στη ζωή τους. Επίσης, δεν τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα, και γι’ αυτό θα προσπαθήσουν για το καλύτερο απόψε, αλλά…».

Για τον Κετσπάγια και το ενδεχόμενο απόλυσης του αν αποκλειστεί: «Δεν πιστεύω. Αν αποκλειστεί από την Παρτίζαν δεν θα αλλάξει κάτι. Μόνο επιπρόσθετες ήττες στο πρωτάθλημα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη θέση του Κετσπάγια. Σε κάθε περίπτωση, η γνώμη μου είναι ότι θα παγώσουν και θα ηττηθούν στο Βελιγράδι».

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ