aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜαρκάρισμα... για σύλληψη από τον Ντε Βινσέντι! (vid)

Μαρκάρισμα… για σύλληψη από τον Ντε Βινσέντι! (vid)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εκτός φάσης και εντελώς αψυχολόγητα, ο Τόμας ντε Βινσέντι έριξε πολύ γεμάτη κλωτσιά στον Χέιτλι και δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα στο ΓΣΠ (ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ). Αν υπήρχε κάτι περισσότερο από την κόκκινη, ο Νικόλας Νεοκλέους θα τον τιμωρούσε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο «χρυσοπληρωμένος» Αργεντινός και μέχρι πέρσι εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ, με τη συμπεριφορά του ήλθε άλλη μία φορά να δικαιώσει αυτούς που τα έχουν σφόδρα μαζί του. Αυτούς που ακούν Τόμας και… βγάζουν σπιράκια. Έριξε κλωτσιά σε αντίπαλο σε μία «νεκρή» φάση. Ετσι, απλά, γιατί νευρίασε! Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Μετά από εβδομάδες εκτός δράσης λόγω μυικού τραυματισμού, επέστρεψε για να δώσει (δήθεν) μία νέα πνοή στον ΑΠΟΕΛ. Εκτός από την απόλυτη μετριότητα στην απόδοση, απέδειξε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελέγξει τα νεύρα του. Αντιδρά, ξεσπά και μένει εκτεθειμένος.

Η απερίσκεπτη ενέργειά του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο από το μισάωρο, δεν θα περάσει απαρατήρητη από τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Ήδη, υπάρχει έντονος προβληματισμός από την… καρατιά στον Χέιτλι. Ο αδιόρθωτος Ντε Βινσέντι… παίζει άλλη μία φορά με τη φωτιά και προκαλεί με τη συμπεριφορά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ