aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜάριο Μπεσιράι… από του χρόνου

Μάριο Μπεσιράι… από του χρόνου

Ο Ερμής έχει ολοκληρώσει τον χειμερινό μετεγγραφικό σχεδιασμό με την απόκτηση των Ενρίκε Μπουλά, Ντίμιταρ Μακρίεφ, Τάσου Λαγού και Φρανσίς Ενγκανά. Εντούτοις, δεν του απαγορεύει κανείς να κάνει σχέδια και για το μέλλον. Τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει στις προπονήσεις των «φτεροπόδαρων» ο Αλβανός επιθετικός Μάριο Μπεσιράι. Πρόκειται για 18χρονο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και η απόκτησή του θα αποσκοπεί στην ενίσχυση για την επόμενη.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή των μαυροκόκκινων είναι επικεντρωμένη στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί αύριο στο «Αμμόχωστος». Άλλωστε, αγνοούν τη νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 10 Νοεμβρίου, όταν είχαν επικρατήσει με 3-0 της Πάφος FC. Έκτοτε, μετρούν τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Για να ξεκολλήσουν από την προτελευταία (11η) θέση, θέλουν να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί.

Στα θετικά συγκαταλέγεται ότι για πρώτη φορά είναι διαθέσιμος ο Μπουλά και αν το αποφασίσει ο Στέφανο Κούσιν, θα την χρησιμοποιήσει. Επίσης, ο Γιάννης Ταραλίδης εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του. Εκτός πλάνου για το αυριανό ματς στο «Αμμόχωστος» βρίσκονται οι Ηλίας Γεωργίου και Γεράσιμος Φυλακτού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ