aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜαργκάσα - Νουρ: Ανανέωση σε ανύποπτο χρόνο!

Μαργκάσα – Νουρ: Ανανέωση σε ανύποπτο χρόνο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ούτε με… αίτηση αλλάζει το δίδυμο των κεντρικών μέσων της Νέας Σαλαμίνας. Για την ακρίβεια, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μόνο αν συντρέχει σοβαρός λόγος παρατάσσει διαφορετική δυάδα από τους Φαρσάντ Νουρ και Ρενάτο Μαργκάσα.

Δεν είναι τυχαίο που σε ανύποπτο χρόνο, και ας μην έχει ανακοινωθεί ποτέ, οι ερυθρόλευκοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους δύο χαφ ώς τον Ιούνιο του 2020. Οι συμφωνίες που είχαν κοινοποιηθεί το περασμένο καλοκαίρι, ήταν και για τους δύο ώς το τέλος της τρέχουσας σεζόν και απλώς, με τον πρώτο υπήρχε δικαίωμα ανανανέωσης.

Διαβάστε επίσης: Το αναθεωρημένο συμβόλαιο του Φουστάρ και η ρήτρα στο υφιστάμενο

Λόγω ηλικίας, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Ολλανδοαφγανός. Είναι 24 ετών, πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και είναι φυσικό να προκαλεί τα βλέμματα προς το μέρος του. Όπως έχουμε πληροφορηθεί μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου λογαριάζει να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας. Ουσιαστικά, για να μην προχωρήσουν σε νέο συμβόλαιο, θα πρέπει να προηγηθεί πρόταση από άλλον σύλλογο στην οποίαν δεν θα μπορούν να πουν «όχι» οι δύο πλευρές.

Για τον Μαργκάσα, ασφαλώς, δεν υπάρχει λόγος για να ειπωθούν πολλά. Τόσα χρόνια στα κυπριακά γήπεδα με τις Δόξα, ΑΕΚ, Ομόνοια και Εθνική Κύπρου, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όταν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, το ερώτημα ήταν αν στα 33 του χρόνια θα δικαίωνε τις προσδοκίες των ερυθρολεύκων. Η απάντηση δόθηκε με τη σταθερότητα που επέδειξε στις 22 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα (έχασε μία αγωνιστική λόγω καρτών). Γεγονός που δικαιολογεί την ανανέωση του συμβολαίου του ώς το καλοκαίρι 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ