aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαντούκα: «Δεν είμαι 100% ότι η μπάλα ήταν έξω - Ο Λεμονής με “έκοψε” από...

Μαντούκα: «Δεν είμαι 100% ότι η μπάλα ήταν έξω – Ο Λεμονής με “έκοψε” από την Ομόνοια»

Την αποκάλυψη πως βρέθηκε πολύ κοντά στην Ομόνοια λίγο προτού βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ έκανε ο Γκουστάβο Μαντούκα. Μιλώντας στο «NoChoftes – Podcast» με τους Stel και Chris ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι ο Τάκης Λεμονής δεν ήταν «ζεστός» για μετεγγραφή του στο «τριφύλλι».

«Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι το οποίο κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει. Θα είστε οι πρώτοι αφού είστε και οπαδοί της Ομόνοιας. Ξέρετε ότι ήμουν κοντά στο να έρθω στην Ομόνοια πριν πάω στον ΑΠΟΕΛ; Ήταν τρεις οι ομάδες από την Κύπρο. Η Ομόνοια, η Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ. Η Ανόρθωση αποσύρθηκε νωρίς. Η Ομόνοια ήταν εκεί, όμως απ’ ότι είχα ακούσει ο Λεμονής δεν είχε πειστεί. Στο τέλος ο ΑΠΟΕΛ είχε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, ο κ. Γιοβάνοβιτς και ο Θεόδωρος Κυριακίδης. Όμως ναι, η πιθανότητα ήταν εκεί. Η Ομόνοια δεν τόσο ζεστή».

Ο Γκουστάβο Μαντούκα σχολίασε και την πολύσυζητημένη φάση στο ντέρμπι με την Ομόνοια (1-1) της σεζόν 2012-13, όταν η μπάλα φαίνεται να περνά την τελική γραμμή, πριν ο Βραζιλιάνος πασάρει στον Πίντο και σκοράρει. Εννέα χρόνια μετά ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ δηλώνει πως δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για το κατά πόσο η μπάλα ήταν έξω.

«Εγώ ήμουν στο γήπεδο, όλα έγιναν τόσα γρήγορα. Σήμερα με το VAR είναι πολύ πιο εύκολο για να διορθώσεις μια τέτοια κατάσταση. Αλλά, ακόμα και με αυτή την εικόνα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Και θα σας πω το γιατί. Αν βάλεις μια μπάλα στον αέρα πάνω από τη γραμμή, μόνο αν κοιτάξεις από ψηλά μπορείς να διαπιστώσεις εάν πέρασε την τελική γραμμή. Εάν η λήψη της εικόνας που θα πάρεις είναι από λάθος οπτική γωνία δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Άρα, δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% σίγουρος πως πέρασε τη γραμμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ