aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜάνατζερ Ουάρντα: Αποκάλυψε προτάσεις κυπριακών ομάδων και την επιθυμία του!

Μάνατζερ Ουάρντα: Αποκάλυψε προτάσεις κυπριακών ομάδων και την επιθυμία του!

Τη φημολογία για ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων να αποκτήσουν τον Αμρ Ουάρντα επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Αιγύπτιου. Μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της Αιγύπτου αποκάλυψε πως ο πελάτης του έχει προτάσεις από ομάδες του νησιού, χωρίς να τις κατονομάσει.

Πάντως, επιβεβαιώθηκε και από τον εκπρόσωπο του 28χρονου δεξιοπόδαρου εξτρέμ ότι επιθυμία του δεν είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, αλλά να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ενώ θυμίζουμε πως στα ελλαδικά ΜΜΕ είχε γίνει αναφορά σε πρόταση του Άρη.

«Από την Ανόρθωση ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία, προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος. Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του και θα κάνουμε συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους για να συζητήσουμε προσφορές το επόμενο διάστημα. Μίλησα με τον Αμρ για τις προσφορές που του έγιναν από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Ουάρντα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά τις οποίες θα πάρει την τελική του απόφαση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ