aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜαλέκκος: Φόρεσε το τριφύλλι 17 χρόνια μετά!

Μαλέκκος: Φόρεσε το τριφύλλι 17 χρόνια μετά!

Αυτό και αν είναι ΕΙΔΗΣΑΡΑ! Όπως μετέδωσαν στην εκπομπή τους «Βάλε ένα Γκολ» στον Active 107.4&102.5 οι Ιάκωβος Κακουρής και Πανίκος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Μαλέκκος φόρεσε ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος 17 χρόνια μετά!

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο «Μάλε» αγωνίστηκε χθες το απόγευμα σε φιλικό παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ανάμεσα στην Ομόνοια και σε Τουρκοκύπριους ποδοσφαιριστές από το Κιόνελι. Διεξήχθη, βασικά, ένα φιλικό ματς… επαναπροσέγγισης στα βοηθητικά του Μακαρείου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τη φανέλα των πρασίνων.

Αν μη τι άλλο μία σημαδιακή μέρα για τον Κώστα Μαλέκκο, ο οποίος έφυγε από την Ομόνοια με την ταμπέλα του «προδότη» και μετά την ΑΕΛ αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ, σε μία μετακίνηση την οποία δεν του συγχώρεσαν ποτέ ο φίλοι του «τριφυλλιού».

Υ.Γ.: Ψάξαμε πολύ για ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε πουθενά. Η είδηση, όμως, είναι 100% έγκυρη και δεν χωράει αμφιβολίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ