aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜακάρειο: Ή θα συντηρείται σωστά ή κλείστε το

Μακάρειο: Ή θα συντηρείται σωστά ή κλείστε το

Από το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησαν στα ΜΚΔ φωτογραφίες από οπαδούς της ΑΕΛ, από την ανατολική εξέδρα του Μακαρείου Σταδίου, που μόνο ντροπή προκαλούν.

Μάλλον, ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δεν συναντάς τέτοια εικόνα. Καρέκλες, όπου υπάρχουν, σκουριασμένες, άγρια χόρτα και χαρτιά από μια άλλη εποχή, τα οποία ακόμη δεν σάπισαν. Σ’ αυτό τον χώρο βρέθηκαν πάνω από 3.000 οπαδοί, που πλήρωσαν 15 ευρώ εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Για να μην συνυπολογίσω κι όλα τα άλλα έξοδα που έκαναν για να ταξιδέψουν από τη Λεμεσό στη Λευκωσία βράδυ Τετάρτης.

Το Μακάρειο, δυστυχώς, έμεινε παραμελημένο και σαφώς η ευθύνη βαραίνει τον ΚΟΑ, που είναι ιδιοκτησία του. Ή θα συντηρείται όπως πρέπει και επιβάλλεται για να φιλοξενεί αγώνες ή κλείστε το. Δεν μπορεί να παρουσιάζει άθλια εικόνα εν έτη 2023. Καθόλου σεβασμός προς όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, όχι μόνο προχθές, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν.

Γιατί, η πρόσφατη εικόνα δεν είναι σημερινή, αλλά έχει δημιουργηθεί σε βάθος χρόνου. Είναι κι αυτός ένας λόγος, ανάμεσα σε άλλους, που κρατούν πολύ κόσμο μακριά από τα γήπεδα. Ας τοποθετηθεί ο ΚΟΑ, ας δώσει μιαν απάντησή ή έστω να απολογηθεί στον κόσμο που αντίκρισε αυτή την άθλια εικόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ