aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜακάρειο: Αγωνιστικός χώρος κίνδυνος – θάνατος

Μακάρειο: Αγωνιστικός χώρος κίνδυνος – θάνατος

Επανέρχομαι με το κεφάλαιο «Μακάρειο Στάδιο». Προ ημερών έθιξα το θέμα της συντήρησης, με αφορμή την άθλια εικόνα στις εξέδρες του Σταδίου που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες. Ωστόσο, το πρόβλημα του γερασμένου Σταδίου είναι σε όλα τα επίπεδα. Ο αγωνιστικός χώρος είναι κίνδυνος – θάνατος. Το χρώμα του χορταριού παρασύρει και από μακριά μοιάζει με χαλί. Έλα που δεν είναι.

Οι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα των ομάδων που το χρησιμοποιούν ως έδρα, μπορούν να το επιβεβαιώσουν στους αρμοδίους. Ή καλύτερα ας ρωτήσουν ποδοσφαιριστές που την πάτησαν, πάτησαν σε λακκούβες και τραυματίστηκαν. Την περασμένη βδομάδα ήταν ο Κατσανίκλιτς της ΑΕΛ, που υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες. Προηγουμένως ήταν ο Ευτυχίδης του Ολυμπιακού, που αποκόμισε τον ίδιο σοβαρό τραυματισμό και παραμένει παροπλισμένος, ενώ μόλις προχθές ο Γιακουμάκης, που υπέστη στραμπούληγμα αφού πάτησε μέσα σε λακκούβα.

Αν είναι δυνατόν, εν έτη 2023 να υπάρχουν τέτοιοι κακοί αγωνιστικοί χώροι. Ξεκάθαρα, λοιπόν, προκύπτει κακή συντήρηση. Την επιπολαιότητα κάποιων, που προφανώς σχετίζεται με το οικονομικό κόστος, δεν μπορεί να την πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές. Ο σεβασμός είναι πάνω απ’ όλα και δυστυχώς δεν υπάρχει προς τον κόσμο, όσον αφορά στις άθλιες συνθήκες στις εξέδρες όσο και στους ποδοσφαιριστές με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ