aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜάχη τίτλου χωρίς ξεκάθαρο φαβορί

Μάχη τίτλου χωρίς ξεκάθαρο φαβορί

Δύο αγωνιστικές μακριά από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας, δεν έχουμε πραγματικά ιδέα ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο. Προετοιμαζόμαστε για συναρπαστικά πλέι οφ, με τους παράγοντες την ίδια ώρα να κυκλοφορούν με λυμένα ζωνάρια, έτοιμοι να στήσουν στο… εκτελεστικό απόσπασμα οποιονδήποτε διαιτητή δείξει ανεπαρκής.

Καμία ομάδα από τις τέσσερις πρώτες, δεν έχτισε διαφορά ασφαλείας και πρωτίστως, δεν έπεισε ότι υπερέχει ξεκάθαρα έναντι των άλλων. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ, προέρχεται από την ισοπαλία με τον ουραγό Ακρίτα (1-1) και την ήττα από την ΑΕΛ (1-2).

Στην 24η αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ μπήκε με το «πρέπει» σε ματς οριακής σημασίας και απέτυχε. Δεν έκαμψε την αντίσταση της Δόξας, αδυνατώντας να σκαρφαλώσει στην κορυφή μετά από επτά αγωνιστικές. Ο Αρης, που αδυνατούσε να κερδίσει για ένα μήνα (μέσα Δεκέμβρη έως μέσα Γεννάρη), τρέχει πέντε σερί νίκες, την ίδια ώρα που η Πάφος FC, παρά τις διακυμάνσεις, απέδειξε φέτος ότι είναι «εφτάψυχη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ