«Μα εγώ αρχίζω πόλεμο» (λάδι στη φωτιά)

Τι να εννοεί άραγε ο επίσημος ΑΠΟΕΛ με τις αναφορές περί «απόκτησης ποδοσφαιριστών είτε μέσω Κύπρου είτε μέσω “εξωτερικού” με διαμετακομιστικούς σταθμούς…»;

«Μα εγώ αρχίζω πόλεμο», λέει ένας στίχος του ομώνυμου τραγουδιού της Καίτης Γαρμπή. Κι όντως αυτό συνέβη μετά τις καταγγελίες του προέδρου της Εταιρείας του Απόλλωνα Νίκου Κίρζη ο οποίος υποστήριξε πως ο ΑΠΟΕΛ πλησίασε με αθέμιτο τρόπο τον Άλεξ ντα Σίλβα.

Και ο ΑΠΟΕΛ μέσω της σημερινής του ανακοίνωσης, ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά με σκληρές αναφορές οι οποίες σίγουρα θα ενοχλήσουν τον Κίρζη ο οποίος αποκλείεται να μείνει από κάτω και αναμένεται ανακοίνωση και από πλευράς των κυανόλευκων. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

Ιδού και η αναφορές οι οποίες ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά: «Αναμένουμε από τον κ. Κίρζη να μας αποδείξει μέσω ποιου εκπροσώπου ο κ. Ηλιάδης ζήτησε την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή από τον Απόλλωνα στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να το κάνει ή θα είναι απλά μια κατηγορία εντυπώσεων στην προσπάθειά του να καλύψει την αποτυχία του ευρωπαϊκού αποκλεισμού της ομάδας του; Και αν ο κ. Κίρζης επιθυμεί να μιλήσουμε για ηθική στο ποδόσφαιρο τότε να ξέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να το πράξει. Για όλες τις παραμέτρους απόκτησης ποδοσφαιριστών είτε μέσω Κύπρου είτε μέσω “εξωτερικού” με διαμετακομιστικούς σταθμούς…».

Τι να εννοεί άραγε ο επίσημος ΑΠΟΕΛ με τις αναφορές περί «απόκτησης ποδοσφαιριστών είτε μέσω Κύπρου είτε μέσω “εξωτερικού” με διαμετακομιστικούς σταθμούς…»;

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ