aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, ανακοίνωσε Μπελόνε και Κυνηγόπουλο!

Μ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, ανακοίνωσε Μπελόνε και Κυνηγόπουλο!

Επιβεβαιώθηκε το προ ημερών δημοσίευμα (διαβάστε ΕΔΩ) στην Αργεντινή ότι, ο 30χρονος μέσος Μάουρο Μπελόνε έχει πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την ΕΝΠ.

Επίσης ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ελλαδίτη δεξιού εξτρέμ Παναγιώτη Κυνηγόπουλου, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή, ενώ προηγουμένος έπαιξε στην Σεντ Τρούιντεν και παλαιότερα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Παίζει επίσης ως δεξιός φουλ μπακ και ως δεύτερος επιθετικός σύμφωνα με στοιχεία στο διαδίκτυο.

«Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντίνο μέσο Mauro Bellone. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση για Μπελόνε, ενώ στο… φιρμάνι για τον Κυνηγόπουλο αναφέρεται:

«Η ΕΝΠ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη ακραίο Παναγιώτη Κυνηγόπουλο. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ