aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΛυσάνδρου: «Πολύ περισσότερα από 25 χιλιάδες ανά παιχνίδι τα έξοδα στο νέο γήπεδο»

Λυσάνδρου: «Πολύ περισσότερα από 25 χιλιάδες ανά παιχνίδι τα έξοδα στο νέο γήπεδο»

Πολύ ερισσότερα από 25 χιλιάδες ανά παιχνίδι θα είναι τα έξοδα στο νέο γήπεδο Λεμεσού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Όσα δήλωσε ο Λύσανδρος Λυσάνδρου:

Για το τι προνοεί η συμφωνία με τον ΚΟΑ για τα τρία σωματεία: «Θα είναι πολύ περισσότερο από 25 χιλιάδες τα έξοδα ανά παιχνίδι. Με βάση τη συμφωνία την οποία δεν έχω διαβάσει αρκετά καλά. Θα είναι πολύ περισσότερα τα έξοδα για κάθε παιχνίδια. Τα σωματεία θα αναλάβουν όλες τις υποχρεώσεις και ταυτόχρονα θα πληρώνουν ένα μεγάλο ενοίκιο προς τον ΚΟΑ. Ακόμα και για τη φυσική φθορά του γηπέδου, υπεύθυνα είναι τα σωματεία. Ο ΚΟΑ ανά πάσα στιγμή μπορεί να τερματίσει τη συμφωνία, να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς τη συγκατάθεση των ομάδων. Αυτά όλα είναι θέματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν. Όλο αυτό συν η χρονική διάρκεια της συμφωνίας τα 10+10 χρόνια που είναι απαράδεκτη. Θα πρέπει να συζητήσουμε για τη συμφωνία με τον ΚΟΑ. Τα έξοδα ανά παιχνίδι μπορεί να είναι 30 ή και 35 χιλιάδες. Τουλάχιστον νομικά είναι απαράδεκτη η συμφωνία. Γιατί άραγε φτάσαμε στο παρά ένα για να συζητούμε αυτή τη συμφωνία; Υπήρχε η δέσμευση ότι το γήπεδο θα δινόταν με ένα λογικό ενοίκιο για περίοδο 99 χρόνων».

Αν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο: «Όχι δεν έχουμε ενημέρωση».

Για το παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Θα παίξουμε με τον Ακρίτα Χλώρακας με στόχο τη νίκη. Είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα όμως υπάρχουν άλλες 6-7 ομάδες που είναι εξίσου ανταγωνιστικές. Όσες ομάδες έχουν ποιότητα και βάθος θα έχουν τις πιθανότητες για να μπουν στην εξάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ