aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λύνονται τα χέρια του Κουσίν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με επιπλέον επιλογές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Στέφανο Κουσίν στη σημαντική σαββατιάτικη αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι «φτεροπόδαροι» κάνουν ό,τι μπορούν σε κάθε παιχνίδι για να μαζέψουν βαθμούς και να αποφύγουν τον υποβιβασμό και γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάθε ματς είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας.

Το θετικό σε σχέση με τον αγώνα με τον Απόλλωνα είναι η επιστροφή του αρχηγού Γιάννη Ταραλίδη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και θα πάρει φανέλα βασικού. Επίσης, αναμένεται πως θα είναι έτοιμος και ο Φυλακτού, ο οποίος αντιμετωπίζει μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό ο Λαγός να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ θυμίζουμε ότι οι «φτεροπόδαροι» ολοκλήρωσαν τις κινήσεις ενίσχυσής τους με ένα ακόμη ποδοσφαιριστή, τον ακραίο επιθετικό Ενρίκε Μπούλα που αγωνιζόταν στην Ξάνθη. Εκτιμάται ότι είναι παίκτης που θα βοηθήσει το επιθετικό κομμάτι και στη δημιουργία φάσεων, κάτι που δεν έκανε ο Κεϊτά που ήρθε ως όνομα και ως μία ηχηρή μετεγγραφή αλλά επί της ουσίας δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και αποδεσμεύτηκε.

Οι Αραδιπιώτες περιμένουν στη συνέχεια ένα διαφορετικό Ερμή και πολύ πιο αποτελεσματικό. Ο Μακρίεφ ακόμη δεν πήρε μπρος, όμως εκτιμάται ότι σύντομα θα βρει τα πατήματά του και θα μπορέσει να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία που μας έχει συνηθίσει. Σε αυτό θα πρέπει βέβαια να συμβάλουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, μιας και ο Βούλγαρος όταν έχει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή μπορεί να δώσει γκολ στην ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ