aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟθέλλος – ΑΕΖ 3-1: Νίκη γοήτρου με Σανγκαρέ

Οθέλλος – ΑΕΖ 3-1: Νίκη γοήτρου με Σανγκαρέ

Ο Οθέλλος επικράτησε 3-1 της ΑΕΖ στο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής για το β’ γκρουπ του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες δεν ελπίζουν σε παραμονή, κάτι που συνέτισε ώστε να διεξαχθεί ανοιχτό παιχνίδι, το οποίο όμως παρακολούθησαν λιγοστοί φίλαθλοι.

Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ ο Πιχ στο 5’ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, για να απαντήσει από πλευράς φιλοξενουμένων ο Κλε στο 24’ με εντός περιοχής πλασέ.

Τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ο Σανγκαρέ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 64ο λεπτό. Μία αντεπίθεση στο 72’ και μία πολύ καλή ατομική ενέργεια στο 77’, τον έφεραν σε θέση βολής με αποτέλεσμα να πλασάρει εύστοχα και τις δύο φορές.

Ο Οθέλλος έφτασε στους 30 βαθμούς και βρίσκεται στη 13η (προτελευταία) θέση, ενώ η ΑΕΖ παρέμεινε στους 17 και φυσικά στον πυθμένα.

H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Τζιακουρής, Κόπας, Γιάνσεν, Σλάβικ (64′ Ανάνγκ), Κ. Κυριάκου, Χριστοδούλου (83′ Μιτσής), Χατζηπασχάλης, Μπραμπίγια, Κατσιατής (64′ Σανγκαρέ), Πιχ (78′ Ράμος), Σούτο (64′ Ιωάννου).

ΑΕΖ (Βλάντισα Πέτροβιτς): Στυλιανού, Παστελλής, Αντωνίου, Χρίστου, Ελευθερίου, Σάντος (69′ Ντιγκινί), Σαμπό, Ματόνγκο, Ιωσηφίδης (69′ Χαραλάμπους), Κλε (79′ Ντιομάντ), Σιφνέος.

Σκόρερ: Πιχ 5′, Σανγκαρέ 72′, 77′ / Κλε 24′

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Vitex «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός: Δημοσθένους Δέσποινα

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ