aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑLive: Δόξα - Νέα Σαλαμίνα 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Live: Δόξα – Νέα Σαλαμίνα 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Με «χρυσό» σκόρερ τον Κωνσταντίνο Σεργίου στο 48’ η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 1-0 της Δόξας στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης», για τη 19η αγωνιστική. Σε παιχνίδι που διεξήχθη με καθυστέρηση μίας ημέρας, καθώς χθες αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου μετά την έντονη βροχόπτωση, οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ένα σπουδαίο «διπλό» και πανηγύρισαν τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά στη σεζόν, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

Δόξα (Βίκτορ Μπασάρδε): Σισκόφσκι, Μέσκα (54′ Ασάντε), Αντενόν, Ογιάλα, Κοβάσεβιτς, Φασουλιώτης (54′ Τιντζανί), Καραμανώλης (87′ Ναγκάρ), Τραϊτσέφσκι, Μπένι, Ασαμόα (74′ Βαγιέχο), Σαντίκ.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Κατσικάς, Ντιακιτέ, Ντάτκοβιτς, Τσίκο (90+1′ Κουμουρής), Καρλίτος, Φράγκος (68′ Μαργκάσα), Μποτεάκ (68′ Τιάγκο), Οφόρι, Ντορεγκαράι.

Σκόρερ: – / Σεργίου 48′

Κίτρινες: Μέσκα, Τραϊτσέφσκι, Σαντίκ, Αντενόν / Μποτεάκ.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Κατωκοπια-Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης».

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος.

Β’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια.

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

VAR: Αθανασίου Κυριάκος.

AVAR: Πέτρου Πέτρος.

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

1′ Έναρξη αγώνα.

4′ Μακρινή πάσα του Κατσικά προς τον Ντορεγκαράι, αυτός από πλάγια θέση προσπάθησε να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, αλλά δεν τα κατάφερε.

6′ Φάουλ του Κοβάσεβιτς, κεφαλιά του Αντενόν ο Μελίσσας ήταν σε ετοιμότητα.

9′ Σέντρα του Τσίκο από αριστερά, ο Ντορεγκαράι υπό την πιεση του Ογιάλα έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Σισκόφσκι ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε την μπάλα.

16′ Κίτρινη κάρτα στον Μποτεάκ για φάουλ στον Κοβάσεβιτς.

19′ Κίτρινη κάρτα στον Μέσκα.

22′ Αργός ρυθμός, πολλά λάθη και διακοπές στο παιχνίδι. Ελάχιστες οι προϋποθέσεις για καλές στιγμές και ακόμα πιο λίγες οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

30′ Μισή ώρα αγώνα στην Περιστερώνα, ίδια εικόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία τελική προσπάθεια. Κακό παιχνίδι μέχρι στιγμής, επηρεάζει και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος.

37′ Κίτρινη κάρτα στον Τραϊτσέφσκι για φάουλ στον Φράγκο.

45′ Κεφαλιά του Καραμανώλη, ο Μελίσσας απέκρουσε. Υποψία ευκαιρίας και πάλι από στατική φάση για τη Δόξα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. 

Κακό πρώτο ημίχρονο, δύο τελικές για τη Δόξα, μία για τη Νέα Σαλαμίνα, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα Μελίσσας και Σισκόφσκι. Το 0-0 τα λέει όλα για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

48′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα, 1-0 με τον Σεργίου! Φάση διαρκείας στην περιοχή της Δόξας. Μετά από γύρισμα του Καρλίτος, ο Μποτεάκ έδωσε ύψος στην μπάλα, αυτή έφθασε στον Τσίκο, ο οποίος έκανε το σουτ ο Σισκόφσκι απέκρουσε ασταθώς και ο Σεργίου αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα.

58′ Στο έδαφος ο Κοβάσεβιτς στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας σε μαρκάρισμα του Σεργίου. Έγινε έλεγχος VAR και ο αγώνας συνεχίζεται.

59′ Καλή στιγμή για τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ντορεγκαράι προσπάθησε να κρεμάσει τον Σισκόφσκι, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

62′ Ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κατσικά οι παίκτες της Δόξας, η μπάλα κτύπησε στο σώμα του αμυντικού των ερυθρόλευκων και μετά στο χέρι.

66′ Κόρνερ του Τιάγκο, δυνατή κεφαλιά του Κατσικά η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

75′ Φάουλ του Κοβάσεβιτς, άστοχο.

83′ Δυνατό σουτ του Τιντζανί, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

84′ Σουτ του Ασάντε ο Μελίσσας ήταν σε ετοιμότητα.

86′ Σουτ στην κίνηση του Φλοριάν, ο Σισκόφσκι απέκρουσε με τα πόδια.

90′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα, με τον Μελίσσα να κάνει σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Τιντζανί.

90′ Πέντε λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος.

Τέλος αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ