aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΛάζος: «Στενοχώρια. Σηκώνουμε κεφάλι…»

Λάζος: «Στενοχώρια. Σηκώνουμε κεφάλι…»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από το κύπελλο από την Ανόρθωση, ο οποίος εξέφρασε την στενοχώρια των ερυθρολεύκων, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στην «Κυρία».

Αναλυτικά: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Είχαμε αρχίσει άσχημα, γνωρίζαμε πως θα ήταν κρίσιμο το πρώτο 15λεπτο απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση. Δεχθήκαμε γκολ πολύ γρήγορα. Ελέγξαμε όμως το παιχνίδι, φτιάξαμε προϋποθέσεις, ρισκάραμε όμως δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε όλοι για να μεγαλώσουμε τη Νέα Σαλαμίνα. Συνεχίζουμε παρά τη στεναχώρια ώστε να την επαναφέρουμε στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο κόσμος μας να είναι σίγουρος. Έκαναν καλή προσπάθεια τα παιδιά. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση και σε όλο τον κόσμο της Αμμοχώστου. Θα παλέψουμε στη συνέχεια όλα τα παιχνίδια, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Έπειτα, θα αρχίζουμε να χτίζουμε ενόψει της νέας σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ