aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΛάντρι ο 14ος, αρέσει και ο Λοζάνο!

Λάντρι ο 14ος, αρέσει και ο Λοζάνο!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο 21χρονος Καμερουνέζος αμυντικός μέσος Νγκογκάνγκ Τζούνιορ Λάντρι, ο οποίος ικανοποίησε με την παρουσία του στα δοκιμαστικά (συμμετείχε σε όλα τα φιλικά παιχνίδια). Πρόκειται για γρήγορο, μαχητικό και ακούραστο παίκτη.

Υπάρχουν ακόμα δύο παίκτες που περνούν από το μικροσκόπιο του Πάμπου Χριστοδούλου. Ο ένας, μάλιστα, αφήνει θετικές εντυπώσεις. Πρόκειται για τον Βενεζουελάνο δεξιό μπακ Λοζάνο, ο οποίος όμως παίρνει θέση ξένου στο ρόστερ. Θα συνεχίσει στην ομάδα και αναλόγως θα πράξουν στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζουμε πως οι μαυροπράσινοι έφτασαν στις 14 μετεγγραφές και έπονται άλλες τρεις προσθήκες στο ρόστερ, όπως λένε στην ομάδα.

Στο μεταξύ, άλλο ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στη Βουλγαρία ο Ολυμπιακός, εκεί όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Συγκεκριμένα, θα αναμετρηθεί στις 18:00 με την Ξάνθη. Επίσης, θα τα πει φιλικά με τη Λίτεξ Λόβετς, ομάδα Α’ Κατηγορίας της Βουλγαρίας, την Κυριακή 4 Αυγούστου (18:00). Ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένεται πως θα αρχίσει να δίνει όλο και περισσότερο χρόνο στους παίκτες που προορίζει να συνθέσουν το αρχικό σχήμα κατά τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ