aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΛαφράνς: Η Δόξα γίνεται… ΑΕΚ!

Λαφράνς: Η Δόξα γίνεται… ΑΕΚ!

Ενώ ο Κέβιν Λαφράνς τα είχε βρει σε όλα με τη Δόξα για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες, έρχεται από την εξωτερική η ΑΕΚ. Οι κιτρινοπράσινοι μάλλον πρόλαβαν προτού πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον αμυντικό από την Αϊτή και τους πράσινους της Κατωκοπιάς.

Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Ωστόσο, οι Λαρνακείς παρουσιάζονται αισιόδοξοι. Η συμφωνία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας.

Όπως και να έχει, όταν η ΑΕΚ τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της θα καλύψει το κενό του Ντανιέλ Μοΐσοφ, ο οποίος θα αποχωρήσει. Ο Λαφράς προέρχεται από αγωνιστική απραξία, καθώς ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ τον είχε θέσει εκτός πλάνου από το καλοκαίρι.

Επίσης, με την εξέλιξη αυτή μπαίνει τέλος στην προσπάθεια να πειστεί ο Αλεξάντερ Πάντιτς για να πει το «ναι» και να μετεγγραφεί από τη Δόξα στην ΑΕΚ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ