aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυριάκος Δημήτριου: «Ικανοποίηση αλλά δεν κάναμε τίποτε ακόμα»

Κυριάκος Δημήτριου: «Ικανοποίηση αλλά δεν κάναμε τίποτε ακόμα»

Την κορυφή απολαμβάνει η ΑΕΚ μετά την νίκη επί της ΠΑΕΕΚ και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα από την Ομόνοια. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων Κυριάκος Δημητρίου σε δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ ΦΜ, ανέφερε πως τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα, και πως όλοι στο τέλος της χρονιάς θα ξέρουν ποιος κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και όχι ποιος ήταν στην πρώτη θέση στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου:

Αρχικά είπε: «Μας ικανοποιεί ότι καταφέραμε να προσθέσουμε τρεις βαθμούς και να είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Κανείς δεν θυμάται ποιος είναι πρώτος στον πρώτο γύρο, αλλά στο τέλος της σεζόν. Στρεφόμαστε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση: «Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, ξεκινήσαμε δυνατά και προηγηθήκαμε νωρίς. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει διάρκεια και αυτό έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Πετύχαμε δεύτερο γκολ με πανέμορφο τρόπο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις φάσεις η ΠΑΕΕΚ, στάθηκε όπως έπρεπε ο Τούμπας και κράτησε το μηδέν. Μας δόθηκε η δυνατότητα να πετύχουμε το τρίτο γκολ σε μια αντεπίθεση. Ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Μπράβο στην ΠΑΕΕΚ για την παρουσία και την προσπάθεια που καταβάλλει».

Για το ξεκίνημα της ομάδας: «Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε όλοι να κατευνάσουμε τον ενθουσιασμό γιατί δεν έχουμε πετύχει οτιδήποτε. Είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα και τις σερί νίκες, αλλά είναι ακόμη νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για τον κόσμο: «Νιώθουμε την υποστήριξη. Ήταν πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα. Εκεί που μείναμε πίσω αγωνιστικά μας βοήθησε. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν, αλλά περιμένουμε ακόμα περισσότερους».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι πρόκληση όλα τα παιχνίδια, σε υπερθετικό βαθμό τα ντέρμπι. Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες. Επικεντρωνόμαστε στο πώς θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Περιμένουμε να πάμε με ακόμη περισσότερες επιλογές και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ακόμα μια νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφει ο Ροσάλες. Και ο Άνχελ ανεβάζει ρυθμούς. Μπορούμε να πάμε ακόμα και με όλες τις επιλογές, θα δούμε από αύριο».

Για τον Τούμπα: «Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Προέρχεται από τις ακαδημίες, πήρε φέτος την ευκαιρία και την έχει αξιοποιήσει».

Για τον Τρισκόφσκι: «Θα χρειαστούμε όλη την εκπομπή για να απαριθμήσουμε τα επιτεύγματα. Με το γκολ που πέτυχε έδωσε συνέχεια στο σερί και έφτασε τα 120 με τη φανέλα της ομάδας. Τα λόγια περιττεύουν, μιλά η εικόνα, οι πράξεις και η σταθερή του απόδοση από την πρώτη μέρα που αγωνίζεται στην ομάδα μας. Είμαστε προνομιούχοι που είναι αρχηγός της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ