aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυριάκος Δημητρίου: «Εμείς φταίμε για την ισοπαλία»

Κυριάκος Δημητρίου: «Εμείς φταίμε για την ισοπαλία»

Με τον εαυτό τους τα έχουν στην ΑΕΚ από την στιγμή που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν την υπεροχή τους το πρώτο ημιχρόνο και τις φάσεις που δημιούργησαν στην εστία του ΑΠΟΕΛ. Ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για την χθεσινή αναμέτρηση αλλά και για την μετεγγραφική ενισχυση της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Η παρουσία της ομάδας ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε τα πάντα, όμως το αποτέλεσμα μας απογοητεύει. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που βρήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κατεβάσαμε ρυθμό και ήταν το φυσιολογικό και αναμενόμενο. Ήταν πιο ισορροπημένο το δεύτερο παιχνίδι, πιο προσεκτικός ο ΑΠΟΕΛ. Ήταν και θέμα ενέργειας. Με τον τρόπο που κυριαρχήσαμε χθες στο πρώτο ημίχρονο, ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση. Σχολιάζουμε με βάση το αποτέλεσμα, όμως η εμφάνιση μας ήταν εξαιρετική. Όλα χάνονταν χθες, έκανε και κάποιες αποκρούσεις ο κίπερ του ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορεί να έχει κανένας παράπονο από την παρουσία μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Για τη συνέχεια: «Τώρα παίζουμε ΑΕΛ, Δόξα και Ομόνοια εκτός έδρας. Κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα, το πως θα προσέξουμε την κάθε λεπτομέρεια σ’ ένα παιχνίδι και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων του παιχνιδιού, με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι, όλες οι ομάδες θέλουν βαθμούς και να επωφεληθούν από απώλειες άλλων ανταγωνιστών»

Για τις επιλογές στο ρόστερ: «Οι αλλαγές που ήρθαν από τον πάγκο δείχνουν το βάθος στο ρόστερ. Τα προβλήματα ήταν μόνο δύο χθες. Έχουμε λύσεις και ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Δεν το λέμε απλά για να το πούμε. Όλα τα παιδιά παίρνουν τις ευκαιρίες τους και ανταποκρίνονται, δημιουργώντας ανταγωνισμό στην ομάδα. Για την ΑΕΛ, επιστρέφει ο Γκουστάβο, περιμένουμε να ανεβάσει ρυθμό και ο Ναούμ. Η αλλαγή του Γκαρσία ήταν αναγκαστική, ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να επεκταθώ για τη διαιτησία. Το παιχνίδι χάθηκε, λόγω της αναποτελεσματικότητας μας».

Για το μετεγγραφικό: «Δεν μας απασχολούν οι μετεγγραφές. Το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και σε τίποτα άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ