Κυπριανού: «Δόθηκε ένα πέναλτι που δεν ήταν»

Ο Δημήτρης Κυπριανού αμφισβήτησε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Ανόρθωση. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στην επίμαχη φάση, δήλωσε πως κατά την γνώμη του δεν ήταν παράβαση. Στην συνέχεια συμπλήρωσε πως είναι περήφανοι για την προσπάθεια, δεν κατεβάζουν το κεφάλι και πως αν συνεχίσουν έτσι θα πάρουν αποτελέσματα και από ομάδες όπως Απόλλωνα και Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αρχικά σημείωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι λεπτομέρειας. Ισορροπημένο παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δόθηκε ένα πέναλτι που κατά την γνώμη μου δεν ήταν. Μπορούσαμε και εμείς να σκοράρουμε. Είχαμε σε όλο το παιχνίδι την κατοχή της μπάλας. Τα τελευταία λεπτά ρισκάραμε για να πιέσουμε, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε. Δεν έχουμε χρόνο να κατεβάσουμε τα κεφάλια. Από αύριο δουλειά».

Aν μπορούν να «χτυπήσουν» ομάδες όπως ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση: «Δείξαμε τα τελευταία παιχνίδια πόσο δεμένη ομάδα είμαστε. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάρουμε αποτελέσματα και με αυτές τις ομάδες».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ