aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυπριανίδης: Το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛ, το πέναλτι που πήρε ο ΑΠΟΕΛ και η...

Κυπριανίδης: Το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛ, το πέναλτι που πήρε ο ΑΠΟΕΛ και η αποβολή

Τις επίμαχες φάσεις των παιχνιδιών σε «Αρένα» και «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» ανέλυσε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης. Ο επί σειρά ετών διαιτητής και αναλυτής επίμαχων φάσεων μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως κακώς δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ στον αγώνα με την ΑΕΚ στην ανατροπή του Μπάστο από τον Μιλίτσεβιτς, είπε πως ορθά δόθηκε η παράβαση στον ΑΠΟΕΛ για πέναλτι, ενώ σημείωσε πως θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Μαρκίνιος.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις

ΑΕΚ – ΑΕΛ

11‘ Ο Τσιμπόλα στο 11’ πήρε κίτρινη κάρτα. Μετά από 2-3 λεπτά, έσπρωξε με τα χέρια τον αντίπαλο και διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτης της ΑΕΚ για κόκκινη. Δεν ήταν… γεμάτη κίτρινη για να δώσει κόκκινη. Για  εμένα, σωστά δεν έδειξε δεύτερη κάρτα.

35‘ Στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ, ο σκόρερ (σ.σ. Λόπες) ήταν σε θέση οφσάιντ.

80‘  Έχουμε ένα πέσιμο στην περιοχή της ΑΕΚ. Ο παίκτης της ΑΕΚ βάζει το πόδι στον παίκτη της ΑΕΛ, γίνεται μία επαφή και με το γόνατο τον χτυπάει και τον ανατρέπει. Έπρεπε να επέμβει το VAR και να δοθεί πέναλτι. Γίνεται επαφή στο γόνατο.

Δόξα – ΑΠΟΕΛ

31‘ Πέναλτι ΑΠΟΕΛ: Ο Στυλιανού βάζει τα πόδια του και τα μετακινεί, αλλά αφήνει το ένα στον διάδρομο του παίκτη του ΑΠΟΕΛ. Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ δεν είχε περιθώρια να αλλάξει δρόμο και σωστά δόθηκε το πέναλτι.

60‘ Ο Μαρκίνιος κάνει ένα πάτημα σε παίκτη της Δόξας (σ.σ. Τιτζανί). Ο διαιτητής λέει παίζεται και βλέπουμε την επαναληπτική προβολή και ο Μαρκίνιος έκανε το ίδιο με αυτό που έκανε ο Ρέθιο στο Απόλλων-Ακρίτας. Δεν δόθηκε ούτε φάουλ, ούτε κάλεσε το VAR τον διαιτητή. Έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα.

65‘ Ο Τιτζιανί κάνει καθυστερημένα κίνηση και χτυπά τον Μαρκίνιος με το κεφάλι. Ούτε εδώ δόθηκε φάουλ, ενώ θα έπρεπε να δοθεί τουλάχιστον κίτρινη κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ