aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚυπριανίδης: «Λάθος στο γκολ της Ανόρθωσης, δεν μπορούσε να επέμβει το VAR»

Κυπριανίδης: «Λάθος στο γκολ της Ανόρθωσης, δεν μπορούσε να επέμβει το VAR»

Την ανάλυση των επίμαχων φάσεων στο ντέρμπι Ανόρθωσης – ΑΕΛ έκανε στον Super Sport FM ο Γιαννάκης Κυπριανίδης. Ο πρώην διαιτητής ανέφερε ότι από την στιγμή που η κόκκινη γραμμή του VAR ήταν στα πόδια του Ιωάννου σωστά ακυρώθηκε το τέρμα της «Κυρίας», ενώ για το επίμαχο κόρνερ (από το οποίο προήλθε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων) που φωνάζει η ΑΕΛ, σημείωσε πως όντως έπρεπε να δοθεί άουτ για τους γαλαζοκίτρινους, αλλά σωστά δεν παρενέβη το VAR.

Η ανάλυση του Κυπριανίδη

Για το ακυρωθέν γκολ του Μιχάλη Ιωάννου: «Από τη στιγμή που η κόκκινη γραμμή πέφτει στα πόδια, τότε τιμωρείσαι. Και η μύτη του παπουτσιού να είναι μπροστά είναι οφσάιντ. Αυτός είναι ο κανονισμός, τι να κάνουμε;»

Για το κόρνερ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης: «Ο Τσέποβιτς δέχθηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Από προβολές φαίνεται πως πράγματι είχε δίκαιο, όμως δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται και σωστά δέχθηκε κάρτα. Το VAR δεν μπορεί να επέμβει σε τέτοιες φάσεις για να διορθώσει και να δώσει άουτ αντί κόρνερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ