aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυπριανίδης: Η φάση Τάνκοβιτς-Κρέσπο και ο «εκτεθειμένος Θεουλή»

Κυπριανίδης: Η φάση Τάνκοβιτς-Κρέσπο και ο «εκτεθειμένος Θεουλή»

Ο πρώην διαιτητής και σχολιαστής φάσεων Γιαννάκης Κυπριανίδης, ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 28ης αγωνιστικής του πρωταθήματος:

ΑΠΟΕΛ – Πάφος FC
«Στο πέσιμο του Τάνκοβιτς μέσα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, ο Κρέσπο χρησιμοποιεί λίγο τα χέρια, ο διαιτητής λέει παίζεται, συμφωνεί μαζί του και ο ΒΑΡίστας. Συμφωνώ και εγώ μαζί τους, δεν υπάρχει κάτι».

Απόλλων – Ομόνοια
«Στο 43ο λεπτό ο Παπουλής κάνει ένα κακό κοντρόλ, τρέχει να προλάβει την μπάλα και ανατρέπει τον Μαυρία. Σωστό το πέναλτι.

Στο 53ο λεπτό, σε μία μακρινή μπαλιά προς τον Κακουλλή, βλέπουμε τον Θεουλή να σφυρίζει χέρι και στις επαναληπτικές προβολές, δεν βλέπουμε χέρι. Βιάστηκε να σφυρίξει πάλι και έμεινε εκτεθειμένος. Ο παίκτης βγήκε τετ α τετ στην περιοχή του Απόλλωνα».

Δόξα – Καρμιώτισσα
«Στο 9ο λεπτό έγινε μία φάση στην περιοχή της Καρμιώτισσας, ο διαιτητής είπε παίζεται, όμως το VAR τον κάλεσε για τον Γκαστανάγια, που χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η μπάλα ακούμπησε το χέρι του. Πάνω από τον ώμο, θεωρείται μη φυσιολογική θέση. Σωστά δόθηκε το πέναλτι».

Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ
«Ένα πέναλτι για την ΑΕΛ σε ανατροπή του Ρομό, το είδε ο διαιτητής. Σωστά δόθηκε το πέναλτι.

Για το Ολυμπιακός – Ανόρθωση
«Στο 47ο λεπτό ο Ολυμπιακός σε μία έξοδο του Λόρια, ζήτησε πέναλτι με τον Γιακουμάκη. Όμως από τα ριπλέι φάνηκε καθαρά πως έπαιξε την μπάλα και μετά χτύπησε τον παίκτη. Από τη στιγμή που έπαιξε μπάλα, ασχέτως αν βρήκε παίκτη μετά, δεν τιμωρείται. Αν δεν έβρισκε μπάλα θα μιλούσαμε αλλιώς.

Ακόμα ένα χέρι ζητάνε οι παίκτες του Ολυμπιακού, όμως ο Αρτυματάς έβαλε τα χέρια στο έδαφος, όμως η μπάλα δεν βρήκε ούτε στο χέρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ