aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚυπριανίδης για Παραλίμνι-ΑΠΟΕΛ: «Δεν κάνεις διακρίσεις σε καμία περίπτωση»

Κυπριανίδης για Παραλίμνι-ΑΠΟΕΛ: «Δεν κάνεις διακρίσεις σε καμία περίπτωση»

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης σχολίασε τις δύο επίμαχες φάσεις του παιχνιδιού ανάμεσα σε Παραλίμνι και ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο «Τάσος Μάρκου» το περασμένο Σάββατο (1-2).

Οι βυσσινί ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις και ο πρώην διαιτητής και επί σειρά ετών σχολιαστής φάσεων συμφωνεί μαζί τους για την πρώτη, όπως δήλωσε στον Σούπερ Σπορ FM:

«Στο παιχνίδι με τους Αργυρού και Θεουλή, είχαμε αρκετές φάσεις. Στο 14′ σε μία προσπάθεια του Γεβρέμοβιτς, ο παίκτης γυρνάει τη μπάλα, και ο Κονσταντίνοφ τον ρίχνει κάτω, με σκληρό μαρκάρισμα, για μένα υπάρχει παράβαση εδώ. Στο 90+2′ έγινε η ίδια φάση, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ εκτός περιοχής. Όταν τιμωρείς δύο φάσεις που έχουν την ίδια κατάληξη δεν κάνεις διακρίσεις σε καμία περίπτωση. Αν ήταν μέσα, πάλι δε θα δίναμε τίποτα; Δεν υπάρχει διαχωρισμός στον κανονισμό.

Για το πέναλτι υπέρ της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, πράγματι από τα ριπλέι που δεν ήταν τα καλύτερα, φαίνεται ότι η μπάλα «κτυπά» στο «σκληρό» του ώμου. Η μπάλα πήρε ύψος, άρα φαίνεται πως δεν υπήρχε χέρι, λόγω της πορείας που είχε η μπάλα, σωστά πήρε πίσω την απόφαση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ