aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚυπριανίδης: «Είχε δύο πέναλτι η Ομόνοια και κόκκινη κάρτα η Δόξα»

Κυπριανίδης: «Είχε δύο πέναλτι η Ομόνοια και κόκκινη κάρτα η Δόξα»

Σε ανάλυση των φάσεων της αναμέτρησης ανάμεσα σε Δόξα και Ομόνοια προχώρησε ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιαννάκης Κυπριανίδης, μιλώντας στον SuperSport FM.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο διαιτητής Μενέλαος Αντωνίου έπρεπε να σφυρίξει δύο πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας, αρχικά στη φάση του 15′ με τον Τζιωνή, αλλά και στο 43′ στον Ντίσκερουντ. Για το πέναλτι που κέρδισε η Δόξα τόνισε, ότι αυτοί που βάζουν τα χέρια τους πρέπει να έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έπρεπε να δει ο Αντάμοβιτς στο 54′ για την κουτουλιά στον Ντίσκερουντ.

Οι φάσεις όπως τις ανέλυσε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης:

15’ Μετά από διεκδίκηση της μπάλας των Τζιωνή και Καραμανώλη στην περιοχή της Δόξας, ο παίκτης της Ομόνοιας πέφτει στο έδαφος. Υπάρχει κίνηση του δεξιού χεριού του παίκτη της Δόξας και ο Τζιωνής πέφτει άτσαλα. Για εμένα υπήρχε και λίγη υπερβολή στην πτώση του Τζιωνή, όμως ο διαιτητής έπρεπε να σφυρίξει το πέναλτι, γιατί με την ίδια ευκολία έδωσε το πέναλτι υπέρ της Δόξας στο 46’. Πρέπει να υπάρχει ομοιομορφία στις αποφάσεις.

43’ Σε διεκδίκηση της μπάλας από τους Ντίσκερουντ και Κοβάσεβιτς, ο παίκτης της Δόξας πηδά για κεφάλι και πρώτα με το αριστερό χέρι χτυπά στο κεφάλι τον αντίπαλό του και μετά κάνει κεφάλι. Για εμένα εδώ υπάρχει παράβαση και πέναλτι. Μπορούσε να επέμβει και το VAR.

46’ Πέναλτι κερδίζει η Δόξα σε ανατροπή του Μπαλτέ από τον Λέτσγιακς. Υπάρχει ένα ελαφρύ σπρώξιμο και ένα κράτημα, όμως ο παίκτης της Δόξας κάνει δύο βήματα και μετά πέφτει. Αυτοί που βάζουν τα χέρια πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν και τις συνέπειες.

54’ Φάουλ του Αντάμοβιτς για κίτρινη κάρτα για τράβηγμα παρατεταμένο στον Ντίσκερουντ. Αντιδρά ο παίκτης της Ομόνοιας και κινείται προς το μέρος του αντίπαλου και σωστά κιτρινίζεται, όμως εδώ ο παίκτης της Δόξας κουτουλάει τον Μιξ. Έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ