aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυπριανίδης: «Ακούμπησαν τα γόνατά τους, δεν δόθηκε πέναλτι γιατί έπεσε εύκολα ο Λάζαρος»

Κυπριανίδης: «Ακούμπησαν τα γόνατά τους, δεν δόθηκε πέναλτι γιατί έπεσε εύκολα ο Λάζαρος»

Υπάρχει επαφή ανάμεσα σε Χριστοδουλόπουλο και Γκονθάλεθ, ακούμπησαν τα γόνατά τους, όμως δεν δόθηκε πέναλτι γιατί έπεσε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, εκτίμησε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης, αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις από τον αγώνα της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ, στον Super Sport FM.

Αναλυτικά

61’ Μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Ουάρντα ήταν κάτοχος της μπάλας, όμως ο Μιλίτσεβιτς απέκρουσε καθαρά και δεν υπήρχε παράβαση. Σωστή η απόφαση, ελέγχθηκε και από το VAR, από τον επαγγελματία Ιταλό.

71’ Πρέπει να σταθμιστεί κατά πόσο έγινε παράβαση στον Λάζαρο και πόσο ικανή ήταν η επαφή να τον ρίξει. Στην αρχή φάνηκε από τις 1-2 κάμερες ότι υπήρχε κάτω στα πόδια επαφή, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο, ενώ σε τρίτο ριπλέι φαίνεται να μην υπάρχει επαφή κάτω στο πόδι. Η επαφή που φαίνεται να υπάρχει είναι στα γόνατα των παικτών και όχι κάτω χαμηλά. Εγώ πιστεύω ότι ο λόγος που δεν δόθηκε το πέναλτι, ήταν ο εύκολος τρόπος που έπεσε ο Λάζαρος. Απλώς ακούμπησαν τα γόνατά τους. Βεβαίως έγινε έλεγχος η φάση από το VAR. Όταν υπάρχουν επαφές, δεν τιμωρούμε με κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ο διαιτητής έκρινε ότι υπήρχε επαφή αλλά όχι ικανή να δοθεί πέναλτι. Μπήκαμε σε νέο μοντέλο με τους ξένους διαιτητές, δεν γίνουν το εύκολο φάουλ. Αυτή είναι φιλοσοφία τους, ενώ είναι και οδηγίες της ΟΥΕΦΑ. Επίσης, δεν νιώθουν ούτε την πίεση του κόσμου.

83’ Το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ είναι καθαρό. Ο διαιτητής ήταν στη σωστή θέση, το είδε και το σφύριξε αμέσως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ