aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚυπριακό πρωτάθλημα με πολλές επιλογές και bonus στη Bet on Alfa

Κυπριακό πρωτάθλημα με πολλές επιλογές και bonus στη Bet on Alfa

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Το πολύ μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει, όμως το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τους μεγάλους να έχουν τον τίτλο του φαβορί στις δοκιμασίες που βρίσκουν ενώπιον τους.

Στις 18:00 στο Τσίρειο θα γίνει το ματς Απόλλωνας-Νέα Σαλαμίνα και στο Δασάκι το Εθνικός-ΑΕΛ, στις 19:00 στο Μακάρειο η Δόξα υποδέχεται τον Άρη και στις 20:00 στο «Αμμόχωστος» η Αλκή υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ. Όλοι οι αγώνες προσφέρονται με πολλές στοιχηματικές επιλογές από τη Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και Online στο www.betonalfa.com.cy. Μπορείτε να παίξετε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ στην κορυφαία κυπριακή στοιχηματική εταιρεία.

Αναλυτικά οι αποδόσεις στις κύριες κατηγορίες των σημερινών αγώνων:

18:00 Απόλλωνας-Νέα Σαλαμίνα: Λίγες μέρες μετά το θριαμβευτικό 2-2 κόντρα στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», ο Απόλλωνας θέλει ομαλή προσγείωση στην κυπριακή πραγματικότητα με νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι ακλόνητο φαβορί η ομάδα της Λεμεσού με απόδοση 1.25 για να πάρει τη νίκη στον σημερινό αγώνα, το διπλό για τη Νέα Σαλαμίνα έχει απόδοση 11.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 5.00. Στο 1.50 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 2.30 η απόδοση του Under 2.5 goals και στο 2.05 η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

18:00 Εθνικός-ΑΕΛ: Υπάρχει φαβορί και είναι οι φιλοξενούμενοι και για το ματς στο Δασάκι. Το διπλό της ΑΕΛ έχει απόδοση 1.55 στο κουπόνι της Bet on Alfa, η νίκη του Εθνικού προσφέρεται στο 5.70 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.65. Στο 2.05 είναι η απόδοση του Over 2.5 goals, στο 1.60 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2.10.

19:00 Δόξα-Άρης: Τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις αποδόσεις της Bet on Alfa για τη νίκη έχει η Δόξα, με απόδοση 2.00. Το διπλό του Άρη έχει απόδοση 3.40, ενώ πολύ κοντά και συγκεκριμένα στο 3.35 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν, το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.95, το under 2.5 goals 1.70, ενώ στο 1.80 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

20:00 Αλκή-ΑΠΟΕΛ: Ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις είναι το ΑΠΟΕΛ. Το διπλό των «γαλαζοκιτρίνων» στο κουπόνι της Bet on Alfa είναι στο 1.30, το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 4.90, ενώ στο 7.90 είναι η απόδοση για νίκη της Αλκής. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.55, το under 2.5 goals 2.20, ενώ στο 1.85 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται επίσης και άλλες πολλές επιλογές, για τις αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος στις οποίες μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ