aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΚυπριακό «διπλό» για την ΕΝΠ στην Πάφο, αλλά χωρίς όφελος! (video)

Κυπριακό «διπλό» για την ΕΝΠ στην Πάφο, αλλά χωρίς όφελος! (video)

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, δραπέτευσε με το «διπλό» από το «Στέλιος Κυριακίδης» κερδίζοντας με 2-0 την Πάφος FC, αλλά δεν μετακινήθηκε από τη θέση της και παραμένει προτελευταία στη βαθμολογία. Αυτό επειδή οι δύο ανταγωνιστές της παραλιμνίτικης ομάδας, Αλκή Ορόκλινη και Δόξα, προχώρησαν με νίκη απέναντι σε Ανόρθωση και Ερμή αντίστοιχα.

Η ομάφα του Γιώργου Κοσμά πλέον μετράει32 βαθμούς (11η θέση), ισοβαθμεί με τη Δόξα που είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω, αλλά η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Αλκή ανέβηκε στην 7η θέση με 35 βαθμούς και ισοβαθμεί με την 8η Πάφο που μειονεκτεί λόγω αποτελεσμάτων.

Το σκορ άνοιξε στο 53’ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Μ. Αντωνίου (το κέρδισε ο Βαλλιάνος σε ανατροπή του από τον Ντόβμπνια), ενώ το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με σουτ του Πίττα έπειτα από ασταθή απόκρουση του Πέτρου σε προσπάθεια του Βαλλιάνου.

Κατά γενική εικόνα, οι βυσσινί εξαργύρωσαν την ελαφριά υπεροχή τους. Απαίτησαν περισσότερο τη νίκη και την πήραν, ενώ οι γαλάζιοι του Ζέλικο Κόπιτς, θα θυμούνται μονάχα ένα καλό διαστημα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν προσπάθησαν να μειώσουν μετά το 0-2, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η Πάφος ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης που δέχθηκε ο Ανγούλο επειδή κτύπησε τον Μουλαζίμη στο πρόσωπο εκτός φάσης.

Πάφος FC (Ζέλικο Κόπιτς): Πέτρου, Σιρόκ (35’ Λελιούχιν), Ντόβμπνια, Χολτ, Φιλιώτης, Νέμετς, Φόλπρεχτ, Κουλς, Ράκελς (61’ Λουλίνια), Ανγούλο, Ράσιτς (68’ Ζαχαρίου).

ΕΝ Παραλιμνίου (Γιώργος Κοσμά): Κλάιμαν, Μουλαζίμης, Α. Κυριάκου, Αγγελή, Βαλλιάνος, Ουντότζι (63’ Φυτανίδης), Μαϊσουράντζε (74’ Κοσμά), Ενόχ, Πίττας, Αντωνίου, Γκοζλάν (82’ Κολοκούδιας).

Σκόρερ: 53’ πεν. Αντωνίου, 58’ Πίττας.

Κίτρινες: 16’ Ράσιτς, 52’ Ντόβμπνια, 68’ Ζαχαρίου, 80’ Κουλς / 29’ Μαϊσουράντζε, 55’ Γκοζλάν, 62’ Αγγελή, 78’ Μουλαζίμης.

Αποβολές: 77’ Ανγούλο (απευθείας κόκκινη).

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου.

Α’ βοηθός: Μάριος Δημητριάδης.

Β’ βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Τέταρτος: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Καραϊσκάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ