aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Κυπριακή ομάδα… τσίμπησε τον Ζάιρο από τη Χάιντουκ Σπλιτ»

«Κυπριακή ομάδα… τσίμπησε τον Ζάιρο από τη Χάιντουκ Σπλιτ»

Ένα βήμα από την ένταξη του στην Πάφος FC εμφανίζει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Χάιντουκ Σπλιτ Ζάιρο, δημοσίευμα της κροατικής ιστοσελίδας slobodnadalmacija.hr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Κροατών η παφιακή ομάδα «τσίμπησε» τον 29χρονο, ο οποίος πλέον το τελευταίο διάστημα είναι στο περιθώριο.

Πρόκειται για Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Τρέντσιν Σλοβακίας, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Σέριφ Μολδαβίας, ενώ από το 2018 βρίσκεται στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Το δημοσίευμα:

Ο Ζάιρο είναι προ των πυλών της Πάφος FC. Η κυπριακή ομάδα «τσίμπησε» τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Χάιντουκ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι στο περιθώριο.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε 110 αγώνες με τη φανέλα της Χάιντουκ, σκόραρε 26 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ. Ο Ζάιρο ήταν πολύ κοντά στο να αλλάξει περιβάλλουν τον περασμένο Φεβρουάριου, αφού υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον από την Καϊράτ του Καζακστάν, αλλά και στο παρελθόν από την Τβέντε Ολλανδίας, και την Ντιναμό, αλλά η ομάδα του Σπλιτ απέρριψε όλες τις προσφορές.

Ωστόσο, πλέον ο Ζάιρο αναζητά κάτι καινούργιο. Εντωμεταξύ, έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και είναι σχεδόν συνέχεια στο περιθώριο, ερχόμενος από τον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ