aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ«Κυπριακές ομάδες θέλουν τον Πασά των 25 γκολ σε 36 ματς»

«Κυπριακές ομάδες θέλουν τον Πασά των 25 γκολ σε 36 ματς»

Στην αποκάλυψη ότι κυπριακές ομάδες θέλουν τον Γιάννη Πασά της Βέροιας, που έκανε εντυπωσιακή σεζόν με 25 γκολ σε 36 ματς κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο στη Superleague 2, προχώρησε η ελλαδική ιστοσελίδα Sportime, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τις ομάδες.

Το δημοσίευμα:

Στην Ελλάδα έβαλε 25 γκολ και τον θέλουν ομάδες από την Κύπρο!

Έκανε τη σεζόν της καριέρας του, νούμερα που δε συναντάς κάθε μέρα στην Ελλάδα, όντας μάλιστα άκρως εντυπωσιακός.

Ο Γιάννης Πασάς έβγαλε πράγματα εντυπωσιακά στο γήπεδο με τη Βέροια στη Super League 2 και στα 32 του ψάχνει για το καλύτερο συμβόλαιο. Λογικό και επόμενο.

Η στατιστική έγραψε 25 γκολ (!) σε 36 ματς αλλά στο τέλος γλυκόπικρη γεύση μια και η Βέροια δεν ανέβηκε στα μπαράζ. Έχασε τόσο από τον Λεβαδειακό όσο και στη συνέχεια από τη Λαμία σε διπλά ματς σε κάθε ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», λογικό και επόμενο τώρα ο Πασάς να ψάχνει ένα εξαψήφιο συμβόλαιο και οι ενδιαφερόμενοι έχουν έρθει από την Κύπρο.

Το βιογραφικό του άλλωστε, δεν είναι αμελητέο και μεταξύ άλλων γράφει Άρης, Παναιτωλικός και Ηρακλής πριν πάει το καλοκαίρι του 2019 από την Κέρκυρα στη Βέροια.

Κάτι υπάρχει και από Ελλάδα αλλά φαίνεται προς το παρόν ότι οι ομάδες από την Κύπρο είναι πιο… αποφασισμένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ