Κυπερούντα-ΑΠΟΕΛ-Κυπερούντα

Η Δόξα θα μεταβεί σήμερα στο ορεινό χωριό, αύριο θα έρθει πίσω στη Λευκωσία για το φιλικό και ακολούθως θα επιστρέψει στην Πιτσιλιά...

Η Δόξα θα μεταβεί σήμερα στην Κυπερούντα, όπου για τρεις εβδομάδες θα βάλει τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Εντούτοις, αύριο θα έρθει πίσω στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ σε δυνατό φιλικό στο ΓΣΠ και ακολούθως θα επιστρέψει στο ορεινό χωριό της Πιτσιλιάς.

Απέναντι στους γαλαζοκίτρινους θα αγωνιστούν σχεδόν όσοι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν και στο ματς προετοιμασίας με την αιγυπτιακή Ζάμαλεκ (0-1). Δεν είναι έτοιμος ακόμα να αγωνιστεί ο Ντοριάν Ντερβίτ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι ο πιο πρόσφατος νεοαποκτηθείς και δεν πρόλαβε ακόμα να προπονηθεί πολλές φορές με τη νέα ομάδα του.

Ούτε ασφαλώς ο Λουίς Κάρλος υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του στην Κύπρο. Ο Βραζιλιάνος θα προετοιμαστεί κατά την παραμονή τριών εβδομάδων στην Κυπερούντα και ως την έναρξη του πρωταθλήματος, αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος.

Πέρα από το τεστ με τους πρωταθλητές, γίνεται προσπάθεια να διευθετηθεί άλλο ένα στον μήνα που διανύουμε. Όπως γράψαμε ξανά, τον Αύγουστο θα γίνουν τέσσερα φιλικά. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι θα αναμετρηθούν στις 2 Αυγούστου με το Παραλίμνι, στις 7 Αυγούστου με την Ανόρθωση, στις 10 Αυγούστου με τη Νέα Σαλαμίνα και στις 16 Αυγούστου με την Ομόνοια.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ