aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚύπελλο Coca-Cola: Τα ζευγάρια της πρώτης φάσης

Κύπελλο Coca-Cola: Τα ζευγάρια της πρώτης φάσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του Α’ γύρου του Κυπέλλου Coca – Cola 2017 – 2018. Η κλήρωση έγινε από το Γενικό Γραμματέα της ΚΟΠ Φοίβο Βάκη στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά. Την χορηγό εταιρεία Coca – Cola εκπροσώπησε η  Άντρια Δαλίτη, υπεύθυνη Μάρκετινγκ. Ο κ. Βάκη ευχαρίστησε τη χορηγό εταιρεία για την στήριξη της στο θεσμό ενώ από την πλευρά της η κ. Δαλίτη εξέφρασε τη χαρά της που η Coca – Cola είναι για 56 χρόνια είναι χορηγός της διοργάνωσης του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της α’ φάσης:

Αλκή-ΕΝΠ

Διγενής Ορόκλινης-Πάφος F.C.

Ολυμπιακός-Αναγέννηση Δερύνειας

Εθνικός Άχνας – Οθέλλος

Ξυλοτύμπου – Ανόρθωση

Αγία Νάπα-ΑΕΛ

Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν οι εξής ομάδες: Καρμιώτισσα, ΠΑΕΕΚ (β’ κατηγορία), Άρης, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ, Ερμής και Ομόνοια (α’ κατηγορία).

Οι αγώνες θα γίνουν στις 29 Νοεμβρίου και 13 Δεκεμβρίου και σε αυτή τη φάση, οι αγώνες είναι μονοί. Στην πρώτη φάση κληρώθηκαν δώδεκα ομάδες (έξι ζευγάρια) και άλλες επτά ομάδες προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση χωρίς αγώνα (πέραν του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και της Δόξας πέντε ομάδες και από τη β’ κατηγορία 2 ομάδες).

Ο Απόλλων και ο ΑΠΟΠΕΛ που συμμετείχαν στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola τον περασμένο Μάιο, δεν θα αγωνιστούν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Επίσης, στην πρώτη φάση δεν θα αγωνιστεί η ομάδα Fair Play α’ κατηγορίας 2016-2017 που είναι η Δόξα Κατωκοπιάς. Ομάδα Fair Play β’ κατηγορίας αναδείχτηκε το ΘΟΪ Λακατάμιας που δεν δήλωσε συμμετοχή στη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ