aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚυκλοφορεί τρελή φήμη για Τζιμπούρ και τοπ ομάδα!

Κυκλοφορεί τρελή φήμη για Τζιμπούρ και τοπ ομάδα!

Ο Τζιμπούρ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Αλγερινός φορ απορρίφθηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Όπως κυκλοφορεί, μάλιστα, ο παίκτης θεωρεί ότι δεν είναι ξεγραμμένος και πως μπορεί να παίξει ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Γι΄ αυτό φέρεται να έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να εξετάσει το ενδεχόμενο αν μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον από κάποια άλλη μεγάλη ομάδα της Super League.

Και οι επιλογές που έχει δεν είναι και πολλές, εδώ που τα λέμε, από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστέψει. Οι μοναδικές ομάδες που θα μπορούσαν να εξετάσουν την περίπτωση του «τρομοκράτη» είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Ο Δικέφαλος ψάχνει για ενίσχυση στην επίθεση, ωστόσο ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρείται απίθανο να απασχολήσει, μιας και είχε μπει στη «μαύρη λίστα» του Ιβάν Σαββίδη, όταν οι ασπρόμαυροι τον προσέγγισαν, μετά την αποχώρησή του από τον Πειραιά, αλλά αυτός τους… κορόιδεψε, όπως έλεγαν τότε στην Τούμπα, με συνεχείς αναβολές στις συζητήσεις.

Όσον αφορά στο «τριφύλλι», ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ζητήσει έναν έμπειρο επιθετικό στο στυλ του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του, ωστόσο είναι άγνωστο αν ο Ιταλός θα ήθελε να ασχοληθεί με την περίπτωση του ιδιόρρυθμου Αλγερινού.

Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον αν προκύψει κάποιο «φλερτ» ανάμεσα στους Πράσινους και τον Τζιμπούρ, μιας και στην ουσία είναι η μοναδική πιθανή μεγάλη ομάδα από την Ελλάδα που θα μπορούσε ο παίκτης να παίξει μπάλα.

Αν δε συμβεί αυτό, κάτι που είναι και το πιο πιθανό σενάριο, ο «τρομοκράτης» λέγεται ότι θα κοιτάξει να επιστρέψει στην Κύπρο, εκεί που δεδομένα μπορεί πιο εύκολα να αγωνιστεί σε κάποια καλή ομάδα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ