aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυανέρυθρο ξέσπασμα!

Πανηγύρισε έξαλλα και ημίγυμνος του πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Αλκής ο Ντούσκο Τραϊτσέφσκι. Ο Σκοπιανός μέσος σκόραρε στο 86’ του προχθεσινού αγώνα με τον Ερμή, χάρισε την πολύτιμη νίκη με 2-1 στην «Αθάνατη» και με το τέλος του αγώνα ακολούθησε ξέσπασμα από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης.

Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που για τους κυανέρυθρους θεωρείτο απαγορευτικό το μη νικηφόρο αποτέλεσμα. Ε, όταν ήρθε με τόσο κόπο, δυσκολία και άγχος, ήταν δικαιολογημένο το σκηνικό που ακολούθησε. Το πρώτο γκολ στην τρέχουσα σεζόν σημείωσε και ο Σταυρινός Κωνσταντίνου, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 53’.

Πλέον, ο Κώστας Σακκάς και οι ποδοσφαιριστές του θα επικεντρωθούν στο ματς «έξι βαθμών» με τη Δόξα, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου. Στη διάθεση του Κώστα Σακκά θα επιστρέψει ο Ελ Εντί Μπελαμεϊρί, ενώ ο Ανδρέας Σταύρου θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Ενδεχόμενο «διπλό» στο Μακάρειο θα αποτελέσει αποφασιστικό βήμα σωτηρίας. Μετά την ομάδα της Κατωκοπιάς, η Αλκή θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση («Αμμόχωστος») και Παραλίμνι («Τάσσος Μάρκου»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ