aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚβιλιτάια: «Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, δεν παρακίνησα Οκριασβίλι και Νταουσβίλι»

Κβιλιτάια: «Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, δεν παρακίνησα Οκριασβίλι και Νταουσβίλι»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο Γεωργιανός επιθετικός εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους γαλαζοκίτρινους, ενώ όπως είπε πριν υπογράψει μίλησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ξεκαθάρισε πως δεν παρακίνησε ο ίδιος τους συμπατριώτες του Τορνίκε Οκριασβίλι και Μουρτάζ Νταουσβίλι, να υπογράψουν και αυτοί στον ΑΠΟΕΛ, αλλά το έκαναν γιατί πίστεψαν στην ομάδα της Λευκωσίας.

Όσα δήλωσε ο Γκιόργκι Κβιλιτάια:

Αρχικά: «Είμαι ο επιθετικός Γκιόργκι Κβιλιτάια. Είμαι ένας άνετος άνθρωπος, δεν δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα και είμαι περισσότερο παίκτης ομάδας. Θέλω να δουλέψω με τον ΑΠΟΕΛ και να πετύχουμε κάτι μεγάλο.

Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Υπάρχουν πολύ φιλικά άτομα που μας βοηθούν αρκετά, ειδικά εμάς τους νέους ποδοσφαιριστές. Θα είμαστε μια δυνατή ομάδα αυτή τη χρονιά.

Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση».

Για το αν μίλησε με τον Τιμούρ πριν πάει στον ΑΠΟΕΛ: «Ναι μίλησα με τον Τιμούρ, όταν δέχτηκα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Νιώθω ευγνώμων στον Τιμούρ, γιατί όταν είχα δύσκολες στιγμές με εμπιστεύτηκε και με έφερε στην Κύπρο. Μου έδωσε την ευκαιρία και ένιωσα την ανάγκη να τον ενημερώσω πως ήρθε η ώρα να παίξω στον ΑΠΟΕΛ».

Για την επιλογή του να πάει στον ΑΠΟΕΛ: «Δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω τον ΑΠΟΕΛ, μια ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα. Πάντα βρίσκεται ψηλά και είναι πρωταθλήτρια».

Για τους στόχους των γαλαζοκιτρίνων: «Οι στόχοι μας είναι οι νίκες, οι τίτλοι και να επιστρέψουμε ξανά στους τίτλους. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο».

Για το αν παρακίνησε Οκριασβίλι και Νταουσβίλι να υπογράψουν στον ΑΠΟΕΛ: «Όχι δεν παρακίνησα τους Οκριασβίλι και Νταουσβίλι. Δεν υπέγραψαν για ‘μένα, αλλά επειδή πίστεψαν στον ΑΠΟΕΛ. Χάρηκα που μου είπαν ότι έρχονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ