aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚβιλιτάια: «Είχα δύο σχέσεις με τον Κετσπάγια, με τον ΑΠΟΕΛ δεν είχα επιλογή»

Κβιλιτάια: «Είχα δύο σχέσεις με τον Κετσπάγια, με τον ΑΠΟΕΛ δεν είχα επιλογή»

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια μίλησε σε μέσο της Γεωργίας για τη σχέση του με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά, ο Γεωργιανός επιθετικός αποκάλυψε πως εάν δεν κατακτούσε το κύπελλο η Ανόρθωση, ο Κετσπάγια θα αποχωρούσε από τον πάγκο της: «Ξέραμε ότι αν δεν κερδίζαμε το κύπελλο ο Κετσπάγια θα έφευγε από την ομάδα. Όταν είχα μία δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου, ήθελα να παίξω και ο Κετσπάγια που έδωσε την ευκαιρία να το κάνω. Ήθελα να ανταποδώσω και σκόραρα το γκολ στον τελικό. Ήμουν πολύ χαρούμενος, την μέρα πριν τον τελικό έγινε κάτι με τον κόσμο που δεν περίμενα. Με το που σκόραρα το γκολ στον τελικό έτρεξα και αγκάλιασα τον Τιμούρ. Το κύπελλο ήταν αυτό για το οποίο παλεύαμε όλη την χρονιά».

Ακολούθως, μίλησε για τη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ: «Δεν είχα επιλογή γιατί η ρήτρα (σ.σ.: στη Γάνδη) είχε πληρωθεί. Όταν με κάλεσαν από τον ΑΠΟΕΛ πήρα αμέσως τον Κετσπάγια και του το είπα. Μου είπε πως δεν μπορούσαν να πληρώσουν αυτοί την ρήτρα. Έπρεπε να πάω κάπου που θα πληρωθώ. Κάποιοι με κατάλαβαν όταν έγραψα αυτό το μήνυμα στο instagram και κάποιοι όχι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και παρόλο που δεν τα πήγε καλά πέρσι, εντούτοις στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα και του χρόνου επιστροφή στο Champions League».

Τέλος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κετσπάγια: «Είχα δύο σχέσεις με τον Κετσπάγια. Μία στο γήπεδο και μία έξω. Γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα μαζί στο σπίτι μου. Εκεί ήταν ένας φίλος που καθόταν μπροστά μου. Η άλλη σχέση ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Το να επικοινωνείς μαζί του δεν είναι εύκολο διότι δεν του αρέσει να εκφράζει συναισθήματα. Απαιτεί πειθαρχία και είναι επαγγελματίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ