aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚβιλιτάια: «Δεν ήταν τόσο δύσκολο που επέστρεψα, το απόλαυσα…»

Κβιλιτάια: «Δεν ήταν τόσο δύσκολο που επέστρεψα, το απόλαυσα…»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση ο Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο Γεωργιανός επιθετικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το κακό ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Για ένα χρόνο ήταν το σπίτι μου και ξέρω πόσο δυνατή έδρα είναι.  Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο».

Για τα συναισθήματά του που έπαιζε απέναντι στην πρώην ομάδα του, είπε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πολλά αλλάζουν τόσο γρήγορα. Δεν ήταν τόσο δύσκολο, απόλαυσα το παιχνίδι. Ευχαριστώ του οπαδούς μας που μας στήριξαν μέχρι το τέλος και μας έδωσαν δύναμη».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι σε δύσκολη θέση με μια νίκη σε πέντε αγώνες:  «Ξέρουμε ότι δεν είναι συνηθισμένο για τον ΑΠΟΕΛ να είναι σε αυτή τη θέση. Δουλεύουμε σκληρά. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε λίγη τύχη αφού πολλές φορές αξίζαμε κάτι καλύτερο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ