aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚρούσμα στην Πάφος FC, αποφασίζει αύριο εάν θα αιτηθεί αναβολή με Δόξα

Κρούσμα στην Πάφος FC, αποφασίζει αύριο εάν θα αιτηθεί αναβολή με Δόξα

Η Πάφος FC ανακοίνωσε άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊου και όπως έχουμε πληροφορηθεί αφορά σε ποδοσφαιριστή καταλόγου Α. Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν πέντε θετικοί ποδοσφαιριστές καταλόγου Α στις τάξεις της, αλλά ο ένας βγαίνει αύριο από την καραντίνα. Όπως και να έχει, εάν ο επαναληπτικός έλεγχος που θα γίνει αύριο το πρωί επιβεβαιώσει το σημερινό αποτέλεσμα, οι γαλάζιοι θα έχουν δικαίωμα να αιτηθούν αναβολή του ματς με τη Δόξα.

Αύριο περίπου έως τις 10:30 με 11:00 θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και ακολούθως θα γίνει γνωστή η απόφαση. Η διοίκηση της Πάφος FC μάλιστα αποφάσισε να μην ταξιδέψει η αποστολή για Λευκωσία από σήμερα και κατά συνέπεια να μη διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο, ώστε να περιοριστούν οι επαφές ανάμεσα στους παίκτες. Αύριο, αναλόγως των αποτελεσμάτων θα δουν και θα πράξουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Πάφος FC:

«Σε σημερινή προληπτική εξέταση της Α’ ομάδας, έχει βρεθεί επιπλέον θετικό κρούσμα στον COVID-19 και έχει άμεσα τεθεί σε αυτοπεριορισμό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας έχουν όλοι βρεθεί αρνητικοί. Αύριο νωρίς το πρωί θα διενεργηθεί επιπλέον εξέταση ανίχνευσης του ιού».

* Τυχαία επιλογή φωτογραφίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ