aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣKρούση σε Στέφανο Σιόντη

Kρούση σε Στέφανο Σιόντη

Κρούση στον Στέφανο Σιόντη για να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν τη συνεργασία τους έχει κάνει η Κέρκυρα, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες ομάδες της Superleague που τον… ζαχαρώνουν.

O 30χρονος μέσος υπέγραψε για ένα χρόνο όταν επέστρεφε πέρυσι το καλοκαίρι στο νησί των Φαιάκων και στην Κέρκυρα έχουν ήδη κάνει την πρώτη κρούση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Διάθεση υπάρχει κι από τις δύο πλευρές, πλην όμως οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο. Πριν απ’ όλα εξάλλου θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή, όπως βέβαια και το οικονομικό.

Ο Σιόντης εξάλλου προέρχεται από μία αρκετά καλή σεζόν και θα ήθελε να την εξαργυρώσει με ένα από τα -ίσως- τελευταία καλά συμβόλαια της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο αμυντικός χαφ της Κέρκυρας έχει δεχτεί κρούσεις κι από άλλες ομάδες της Superleague (όπως κι από μία της Κύπρου) κι ως εκ τούτου τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ